MiKi Business Software ontzorgt u voor telefonie, connectiviteit, hard- en software, één vast aanspreekpunt.

HIP Telefonie (Hosted IP)

Of u nu 2 medewerkers heeft of 150; u wilt optimaal bereikbaar zijn voor uw klanten en geen belangrijke gesprekken missen. Hosted Telefonie is de nieuwe toekomstvaste communicatie-oplossing wanneer u uw huidige telefooncentrale gaat vervangen. Maar ook wanneer u grip wilt krijgen op de kosten en niet voor financiële verrassingen wilt komen te staan.

Lees meer over HIP Telefonie

HIP Express Office voor MKB

HIP Express Office biedt een telefooncentrale in de Cloud voor een vast maandbedrag per medewerker, een optioneel keuzemenu en nationaal onbeperkt bellen. Naast Nederlandse nationale en regionale nummers en nummerblokken is het ook mogelijk om Duitse en Belgische nummers aan te vragen. HIP Express Office is te beheren middels de HIP Telefooncentrale Beheer iPad App, en via WebBeheer binnen de Billingportal.

Lees meer over HIP Express Office voor MKB

Integratie Vast en Mobiel in 1 (HIP) centrale

VAMO (Vast-Mobiel integratie) integreert vast & mobiel, en maakt volledig geïntegreerd bellen via uw bedrijfscentrale mogelijk. Daarmee is uw mobiele toestel een volwaardig onderdeel geworden van de telefooncentrale. U bent vast en mobiel op één enkel (vast) telefoonnummer bereikbaar en u belt via één (vast) nummer uit.

Lees meer over Integratie Vast en Mobiel

Zakelijk mobiel – gedeelde bundels voor uw medewerkers

Met Zakelijk Mobiel kunt u op alle fronten onbezorgd zaken doen, met de kwaliteit die u gewend bent en een supersnelle mobiel internet ervaring door 4G.
Nooit meer onverwachte kosten door onbeperkt bellen en sms’en en grote MB bundels met een zeer laag bovenbundel tarief. Tegoeden gelden op bedrijfsniveau waarbij gebruikers met elkaar delen en de mogelijkheid hebben tot extra SIM-kaarten voor het aansluiten van laptops, tablets en meer, zonder dat daar een extra abonnement voor nodig is.

Lees meer over Zakelijk mobiel