Software betalen wanneer u het nodig heeft

U wilt op afroep die diensten aangeleverd te krijgen waar op dat moment behoefte aan is? U wilt flexibel kunnen reageren op de ontwikkelingen in de markt en snel kunnen schakelen op nieuwe ontwikkelingen?

Dit kan met MiKi-Business-Software webservices. Of het nu gaat om Microsoft Office, Hosted Mail, Microsoft Dynamics ERP/CRM of King Business Software, bijna al uw bedrijfssoftware kunt u per maand afnemen. En volledig ‘in the cloud’, dus overal ter wereld bereikbaar via een veilige login.

Flexibel

Per maand betaalt u alleen wat u daadwerkelijk heeft gebruikt. Alleen voor het aantal personen dat daadwerkelijk gebruik maakt van de software en voor precies die functionaliteit die u gebruikt. Is de volgende maand de situatie weer geheel anders en heeft u behoefte aan meer of minder licenties dan betaalt u voor die maand ook meer of minder. Gebruikt u niets, dan betaalt u ook niets. Zo weet u precies waar u aan toe bent. U betaalt voor de software die u gebruikt, en ni├ęt voor de software die ge├»nstalleerd is.

Wereldwijd bereikbaar

Via internet zijn al uw bedrijfsapplicaties bereikbaar. U logt met uw inloggegevens in op onze website en krijgt de applicaties te zien waar u gebruik van kunt maken. De applicaties komen van onze server, maar werken net zoals u gewend bent op uw eigen PC. Op deze manier kunt u het gebruik van de online en lokale applicaties combineren.

Veilig

Met MiKi-Business-Software webservices heeft u geen zorgen meer over servers, backups en beheer. Uw data is veilig opgeslagen in onze beveiligde datacenters, wordt constant gemonitord en voor de backups wordt natuurlijk ook gezorgd.

Neem contact op voor de mogelijkheden