Waardevolle toevoegingen op King door MiKi

MiKi Business Software voegt ook extra waarde toe aan King met Factuur2King, Excel2King en Presta2King, specifiek voor King ontwikkeld! Daarnaast zijn onze consultants sterk in het verbeteren van uw bedrijfsprocessen met behulp van King Business Software.

Factuur2King

Met deze optie kunt u gescande facturen of PDF facturen automatisch inlezen in King. Factuur2King herkent de ingescande facturen en koppelt deze aan de juiste crediteur in King. U hoeft de gescande facturen dan alleen nog maar goed te keuren, waarna ze verwerkt worden in King. Dit scheelt veel handmatige invoer en voorkomt fouten.

Lees meer over Factuur2King
Lees meer over onze Factuur2King BonnetjesApps en Factuur2King PDF Splitsen App

Excel2King

Met Excel2King maakt u eenvoudig King XML-inleesbestanden voor tarieven, journaalposten, grootboekrekeningen, kostenplaatsen, kostendragers, NAW-gegevens (debiteuren, crediteuren en relaties), orders, magazijnontvangsten, verzamellijsten, artikelen, verkoopstaffeltabellen, prijsafspraken of projectmutaties.

Lees meer over Excel2King

Presta2King

Presta2King maakt de koppeling tussen King en de open-source webwinkel software Prestashop. Prestashop biedt veel standaard mogelijkheden, van meerdere talen en valuta tot product eigenschappen, vouchers en het beheren van meerdere webwinkels vanuit dezelfde database (multishop). Functionaliteit is eenvoudig uit te breiden met veel gratis en betaalde modules.

Artikelen, voorraden, prijzen, afbeeldingen, etc. uit King worden naar uw webwinkel gestuurd en bestellingen komen als debiteuren en orders direct in King terecht. Zo kunt u het beheer van uw (Prestashop) webwinkel direct en volledig vanuit King uitvoeren.

Lees meer over Presta2King

Overal werken met King Online

De complete functionaliteit van King is ook beschikbaar als internet-toepassing! U en (eventueel) uw accountant kunnen vanaf elke PC met internet-verbinding de King-administratie(s) raagplegen en muteren.

Lees meer over King Online

Bedrijfsprocessen stroomlijnen met KingWorkflow

Met KingWorkflow kunnen processen worden afgedwongen en toch flexibel worden ingevuld. U kunt uw bedrijfsprocessen, hoe complex ze ook zijn, volledig zelf inrichten, uitvoeren en beheren.

Lees meer over KingWorkflow