Twee nieuwe Apps om u te helpen bij uw bedrijfsbeheerproces: Versnel uw bedrijfsdigitalisatie!

  • Factuur2King BonnetjesApp voor Android en iOS
  • Factuur2King PDF Splitsen App voor Windows Desktop/Server

De F2K bonnetjes App is gratis te downloaden en voor de installatie door de dealers hebben wij een handleiding geschreven. Gebleken is dat deze App zich ook uitstekend leent om de declaraties van het personeel te digitaliseren.

De F2K PDF Split App, deze App analyseert en converteert één groot PDF-bestand in losse facturen, ook als die uit meerdere pagina’s bestaan. Omdat het installeren en het in-leren van de factuur lay-outs nogal een gedoe is hebben wij besloten deze App alleen door MiKi zelf te laten installeren op basis van “no cure no pay”.

Ook deze MiKi App’s (Microsoft en King) hebben het voordeel van de volledige integratie met het Microsoft ECO-systeem, Office 365, MS OneDrive, MS SQL Server, MSDN en het dit jaar sterk verbeterde SharePoint, de systemen waar de meeste dealers goed mee kunnen omgaan en waar de meeste klanten toch al mee werken.

Daarnaast levert Microsoft, F2K hoge security Single SignOn intern en eventueel TwoTier logOn via onze MS Azure platformen voor accountancy en grotere organisaties, de veiligheid en zekerheid die in het Digitale tijdperk gewenst is.

Download uw gratis PDF: