Voordelen

  •  Grip op uw verbruik door notificaties
  •  Delen van tegoeden met collega’s
  •  Supersnel mobiel internet met 4G
  •  Voordelig bellen en internetten in het buitenland

Zakelijk mobiel – gedeelde bundels voor uw medewerkers

Met Zakelijk Mobiel kunt u op alle fronten onbezorgd zaken doen, met de kwaliteit die u gewend bent en een supersnelle mobiel internet ervaring door 4G. Nooit meer onverwachte kosten door onbeperkt bellen en sms’en en grote MB bundels met een zeer laag bovenbundel tarief. Tegoeden gelden op bedrijfsniveau waarbij gebruikers met elkaar delen en de mogelijkheid hebben tot extra SIM-kaarten voor het aansluiten van laptops, tablets en meer, zonder dat daar een extra abonnement voor nodig is.

Ook buiten Nederland kunt u onbezorgd zaken doen. Met voordeelopties voor bellen en internetten in de EU betaalt u alleen in de maanden dat u daadwerkelijk in het buitenland verbruikt heeft. Het enige dat u hoeft te doen is deze voordeelopties eenmalig gratis aanzetten en ze treden automatisch in werking in de maanden dat u in het buitenland bent en gaat bellen of internetten.

Delen van tegoeden met collega’s

Zakelijk mobiel bellen uit 1 bundelAlle abonnementen van dezelfde variant, delen hun tegoeden tussen alle gebruikers. Dit geldt voor de minuten en de MB’s (de sms tegoeden zijn individueel). Als gedurende de maand blijkt dat sommige gebruikers meer hebben verbruikt, en anderen minder dan hun tegoed, dan wordt dit automatisch met elkaar verrekend. Eventueel resterend verbruik wordt in rekening gebracht tegen het bovenbundel tarief. Eventueel resterende tegoeden zijn niet mee te nemen naar opvolgende maanden.

Supersnel mobiel internet met 4G

Met alle abonnementen behalve Zakelijk Mobiel Onbeperkt zonder data kunt u gebruik maken van de supersnelle mobiel internet ervaring van 4G. Met Zakelijk Mobiel Onbeperkt en Zakelijk Mobiel Onbeperkt XL haalt u het maximale uit uw mobiel internet abonnement met download snelheden tot 50 Mbps (en upload snelheden tot 25 Mbps).

Ook de extra Zakelijk Mobiel Groep (XL) SIMs voor in uw laptop of tablet ondersteunen deze snelheid. U bent dus niet langer afhankelijk van WiFi en kunt ook onderweg de snelheid van thuis en op kantoor ervaren. Door de grote MB bundels en lage bovenbundel tarieven staat niets u in de weg om maximaal van mobiel internet gebruik te maken.

Grip op uw verbruik door MB notificaties bij nationaal verbruik

Bij 80% en 100% verbruik van de nationale groepsbundel data en voice ontvangt de gebruiker of telecombeheerder een waarschuwing per email mits hij geregistreerd is voor het ontvangen van waarschuwingsberichten. Op Zakelijk Mobiel Flexibel ontvangt men standaard geen waarschuwing. Op de Zakelijk Mobiel Groep SIM-kaarten zit geen notificatie aangezien hier ook geen MB tegoed op zit (maar deze maakt gebruik van het tegoed van de groep).

Voordelig bellen en internetten in het buitenland

Met Zakelijk Mobiel kunt u gebruik maken van gratis te activeren voordeelopties voor bellen en internetten buiten Nederland. Het mooie is dat u deze alleen betaalt in de maanden dat u daadwerkelijk in het buitenland heeft gebeld of gebruik heeft gemaakt van Internet.

Zakelijk mobiel groep SIM voor laptop en tablet

Ook is het mogelijk om bij Zakelijk Mobiel Onbeperkt en Zakelijk Mobiel Onbeperkt XL extra (data-only) SIM-kaarten af te nemen voor het aansluiten van laptops, tablets en meer. Deze SIM-kaarten maken gebruik van het aanwezige MB tegoed van de smartphone abonnementen:

  • Zakelijk Mobiel Groep SIM: deelt mee in het tegoed van alle Zakelijk Mobiel Onbeperkt abonnementen
  • Zakelijk Mobiel Groep SIM XL: deelt mee in het tegoed van alle Zakelijk Mobiel Onbeperkt XL abonnementen

Mocht dit tegoed niet toereikend zijn dan gelden de standaard lage bovenbundel tarieven.

De Zakelijk Mobiel Groep SIM (XL) abonnementen hebben een contractduur van 1 jaar. Dit zijn losse abonnementen naast de smartphone abonnementen. Zo geldt voor voordeelopties op het gebied van roaming dat deze op beiden apart geactiveerd kunnen worden.

Benieuwd wat het voordeel op Zakelijk Mobiel voor uw organisatie is? We laten u graag de mogelijkheden zien tijdens een persoonlijk gesprek. Bel +31 20 624 72 84 of e-mail office@miki-business-software.nl.