Werk nog efficiënter en houd meer tijd over met deze nieuwe toevoegingen aan Factuur2King!

Krijg je tientallen of zelfs honderden facturen per week binnen van leveranciers? Dan hebben we goed nieuws voor je!
Binnenkort wordt je leven nog eenvoudiger met UBL verwerking, InvoiceSharing en Storecove voor Factuur2King.

UBL facturen

Binnenkort kun je UBL facturen van leveranciers direct verwerken in Factuur2King. Dit zorgt voor een nog betere verwerking en accuraat boekingsvoorstel. De controle in Factuur2King is dan nog sneller gedaan.
UBL (Universal Business Language) is een standaard voor elektronische bedrijfsvoering, zoals het opmaken van facturen. In een UBL bestand staat exact aangegeven wat het factuurnummer, klantnummer, totaal bedrag en de BTW is. Op basis hiervan zoekt Factuur2King de juiste King crediteur, King BTW code en King grootboekrekening bij de factuur en zorgt er voor dat de boeking en het factuurbestand aan elkaar worden gekoppeld.
Inderdaad, met alle handigheden (zoals onthouden van verdeelregels, betalingskortingen en g-rekeningen verwerken, fiatteurs koppelen, etc.) die je nu al gewend bent, maar je hoeft de factuur niet meer te scannen, door de tekstherkenning te halen en eventuele fouten te corrigeren.
En dit is nog maar het begin, want in het UBL bestand krijgen we ook alle factuurregels mee, zodat op basis hiervan in de toekomst ook bestellingen kunnen worden gekoppeld.
UBL in Factuur2King komt beschikbaar in Factuur2King multi-user versie 2.2. Het matchen op factuurregels komt beschikbaar in de multi-user versie 2.3.

InvoiceSharing

De nieuwe snelweg voor het uitwisselen van facturen. Vele grote leveranciers, zoals KPN, Vodafone en Office Depot zijn aangesloten op dit platform. Met een directe koppeling tussen InvoiceSharing en Factuur2King helpen we je om je administratie nog efficiënter te kunnen verwerken. Facturen worden vanuit InvoiceSharing automatisch in Factuur2King geplaatst, jouw taak is uitsluitend het akkoord geven op de boeking om deze te kunnen verwerken in King.
InvoiceSharing maakt gebruik van de UBL techniek en werkt dus naadloos samen met de nieuwe UBL functionaliteit van Factuur2King.
Zijn nog niet alle leveranciers aangesloten bij InvoiceSharing en/of heb je voor specifieke leveranciers een inlognaam en wachtwoord nodig om facturen te downloaden? Dan is Storecove een waardevolle aanvulling.

Storecove

Steeds meer bedrijven plaatsen de digitale facturen in je online account. Iedere nieuwe factuur kun je downloaden vanaf je account en daarna verwerken in je boekhouding. Wil je facturen gaan verwerken in Factuur2King, dan moet je eerst op allerlei verschillende portals gaan inloggen (weet je het wachtwoord nog?) om facturen te downloaden.
Storecove zorgt ervoor dat deze facturen automatisch in je mailbox verschijnen, in een aparte map zodat ze direct in Factuur2King kunnen worden ingelezen.
Kortom, drie waardevolle toevoegingen op Factuur2King die je helpen om je administratie nog efficiënter te laten verlopen!

Op zoek naar