MiKi op de Webwinkel Inspiratiedag

MiKi op de Webwinkel inspiratiedag 19-maart-2014


Op de WWID presenteerden wij natuurlijk onze nieuwste King uitbreiding Presta2King.

Presta2King maakt de koppeling tussen King en de open-source webwinkel software Prestashop. Prestashop biedt veel standaard mogelijkheden, van meerdere talen en valuta tot product eigenschappen, vouchers en het beheren van meerdere webwinkels vanuit dezelfde database (multishop). Functionaliteit is eenvoudig uit te breiden met veel gratis en betaalbare modules.

Wat vindt PrestaShop van zichzelf:
“PrestaShop is de meest gebruikte en flexibelste Open-Source e-commercesoftware ter wereld. Sinds 2007 heeft PrestaShop de e-commercesector radicaal veranderd door het leveren van functies die internetgebruikers bevallen en de omzet van webwinkeliers verhogen. Het PrestaTeam bestaat uit meer dan 100 gepassioneerde medewerkers en meer dan 350.000 communityleden, allen toegewijd aan innovatieve technologie.” – © 2007-2014 PrestaShop N.V.

Artikelen, voorraden, prijzen, afbeeldingen, etc. uit King worden naar uw webwinkel gestuurd en bestellingen komen als debiteuren en orders direct in King terecht.  Zo kunt u het beheer van uw (Prestashop) webwinkel direct en volledig vanuit King uitvoeren.

Op de WWID hebben wij ook de nieuwe Prestashop 1.6 gepresenteerd. Deze biedt een flitsende nieuwe stijl, met een ontwerp dat volledige focus legt op uw producten, met veel mogelijkheden voor grafische toepassingen om de conversie van uw webwinkel bezoekers zo hoog mogelijk te maken.

presta_frontoffice

Ook de backoffice van de webwinkel is aangepakt, met een dashboard dat direct inzicht geeft in hoe uw webwinkel presteert.

presta_backoffice

Bekijk zelf de nieuwe stijl Prestashop op onze demo website http://presta2kingdemo.miki-business-software.nl/nl/. U kunt ook een demo van de backoffice bekijken op de website van Prestashop.

Natuurlijk tonen wij u ook graag de integratie met King, maak een afspraak!

Op zoek naar