Nieuwe koppeling met Factuur2King: InvoiceSharing

Factuur2King bespaart al tijd met het verwerken van facturen in King. Nu wordt dit nog efficiënter en accurater!

100% herkenning van een PDF door de software van de ontvangende partij is lang niet altijd mogelijk is. Facturen moeten in sommige gevallen handmatig worden overgenomen en in de boekhouding. Dat laatste levert onnodig werk op. Factuur2King zorgt er al voor dat je de ingelezen facturen alleen nog hoeft te controleren voordat de boeking plaatsvindt.

Ontvang je tientallen facturen per week of nog meer?

Dan hebben we iets voor je wat je veel tijd en geld kan besparen! Het verwerken van papieren facturen is tijdrovend en foutgevoelig. Ook het verwerken van digitale facturen zorgt voor onnodige administratieve handelingen. Daarom hebben wij Factuur2King gemaakt. Met UBL van InvoiceSharing gaan we nog een stapje verder, je hoeft de facturen niet meer zelf op te zoeken en in Factuur2King te zetten. Via InvoiceSharing wordt de factuur van je leverancier automatisch in Factuur2King geplaatst zodra de factuur beschikbaar is.Invoice Sharing

Alle factuurelementen worden ingelezen en leiden tot een boekingsvoorstel. Door UBL zijn de factuurelementen, zoals het factuurbedrag, de BTW, maar ook het KvK-nummer en bankrekeningnummer van de leverancier goed gedefinieerd. Hierdoor kan ook een nieuwe leverancier met één druk op de knop toegevoegd worden op basis van een UBL-factuur.

Bespaar dus nog meer tijd en geld door de koppeling tussen InvoiceSharing en Factuur2King!

Voor meer informatie neem contact met ons op!