King Factureren

Factureren in een handomdraai

  • Volledig geïntegreerd met je boekhouding
  • Direct facturen aanmaken en mailen naar je klanten
  • Ledenadministratie

Vanaf € 39,95 per maand voor King Factureren, € 59,95 per maand voor King Factureren Plus en
€ 79,95 per maand voor King Factureren Pro

Vraag direct een gratis demonstratie aan!

Wat is King Factureren?

Met King Factureren heb je niet alleen een betrouwbare financiële boekhouding, ook factureren kan eenvoudig vanuit je administratie. Als je een order invoert kan King op basis van deze gegevens een factuur voor je opmaken en vervolgens in King doorboeken. Door de koppeling met Outlook kun je facturen bovendien per mail versturen. Ook proformanota’s en orderbevestigingen zijn zo makkelijk te maken en versturen. Zoek je een software pakket voor je vereniging, vereniging van eigenaren of kerk? Met King Factureren kun je ook contributieorders factureren en je hele ledenadministratie bijhouden. Je kunt bij je leden aangeven wat voor soort lid ze zijn (bijvoorbeeld actief lid, kortingslid, etc.) en ze als groep oproepen en factureren.

Pakket King Factureren

Functionaliteit

Financiële administratie


King is zeer compleet en eenvoudig in gebruik. Het bevat o.a. de mogelijkheid tot het invoeren van voorlopige en definitieve boekingsgangen, vrij instelbare rekeningschema’s, normale en variabele balans. Het is leverbaar voor één maar ook meerdere gelijktijdige gebruikers en heeft uitgebreide zoekmogelijkheden door het gebruik van filters.

Onbeperkt aantal administraties


Wij bieden je de mogelijkheid een onbeperkt aantal administraties te voeren in King, zonder extra kosten per administratie. Het aanmaken van een nieuwe administratie is zeer eenvoudig, basisgegevens kunnen worden overgenomen van een andere administratie.

Debiteurenbeheer


Met King houd je een goed overzicht over je debiteuren, standaard is er zeer uitgebreide informatievoorziening, maar het is ook uit te breiden met zelf te definiëren vrije rubrieken. Daarnaast zijn er uitgebreide zoekmogelijkheden door het gebruik van filters.

Factureren op basis van tarieven


Maak direct vanuit King een factuur op basis van tarieven. Tarieven gebruik je voornamelijk voor het factureren van diensten, maar je kunt uiteraard ook goederen factureren op basis van tarieven. Na de facturatie maakt King direct de financiële boeking.

CRM


King is gekoppeld aan Outlook, al je e-mail correspondentie dus direct geïntegreerd. Ook kun je meerdere contactpersonen en verzendadressen invoeren en een bestand aanmaken voor mailingen. Financiële historie, selecties en contactregistratie, het zit er allemaal in.

Financiële rapportage


Houd het financieel overzicht met de mogelijkheid om de balans in willekeurige volgorde te tonen en af te drukken.

Ledenadministratie


Houd het overzicht over je ledenadministratie met King! Met King kun je meerdere vormen van lidmaatschap bijhouden en direct contributieorders aanmaken. Ook kun je King uitbreiden met automatische incasso.

Dit pakket is uit te breiden met deze interessante opties

Mogelijke koppelingen met dit pakket

King, een nieuwe kijk op jouw business!

Daarom King

  • De juiste oplossing
  • Kennis en expertise
  • Persoonlijke betrokkenheid
  • Betrouwbaarheid
King maakt slimme business software om de boekhouding en de bedrijfsprocessen van kleine en grote bedrijven in verschillende branches optimaal te ondersteunen.

King helpt bij de implementatie, biedt uitgebreid support en denkt mee over de toekomst. Bij King geloven we in persoonlijk contact, eerlijk zaken doen en duurzame relaties.

[woothemes_testimonials limit=”3″ orderby=”rand” size=”100″]