Downloads van King

De meest recente release van King staat bovenaan. King biedt ook oudere releases aan, vooral met het oog op eventuele conversie. Educatieve releases zijn minder frequent.

Downloads

Download Microsoft .Net Framework

Instructies

Vanaf release 5.45 is voor bepaalde King-functies het .Net Framework 4.0 vereist. Het gaat om Aangifte OB in XBRL-formaat, de Outlook-koppeling en de Offertemodule. De ’client profile’ variant is niet voldoende voor de Outlook-koppeling. Deze pagina beschrijft hoe u .Net Framework kunt installeren:

1. Ga naar de pagina Microsoft .NET Framework 4 (webinstallatieprogramma);
  2. Klik op die pagina op de knop Download om het bestand dotNetFx40_Full_setup.exe te downloaden;
  3. Kies voor Opslaan of Bestand opslaan;
  4. Selecteer de map waar het bestand moet worden opgeslagen en klik op de knop Opslaan;
  5. Na afloop gaat u via de Verkenner/Explorer naar de betreffende map en dubbelklikt u op dotNetFx40_Full_setup.exe
  6. Volg de aanwijzingen van het installatieprogramma om .Net Framework te installeren. In principe kunt u de default-instellingen aanhouden;
  7. Na afloop moet u de computer opnieuw starten (alleen als het installatieprogramma daarom vraagt; anders hoeft het niet);
  8. U kunt daarna werken met de Offertemodule, de XBRL-module en de Outlook-koppeling van King.